Ford CEO Jim Farley over het opnieuw maken van de Blue Oval, EVS, autonome voertuigen en racen GT40’s

Er zijn maar weinig mensen in de auto -wereld die zowel online als voertuigen ademen als Jim Farley. Hij is al een jaar CEO van Ford, maar naast het runnen van een van de grootste voertuigactiviteiten ter wereld, is hij een racer – evenals een geschikte racer, en legt uit achter het stuur als zijn ‘yoga’! Auto Reveal heeft hem ingehaald tijdens de recente Goodwood Revival om te praten over zijn soortgelijke voertuigen en de toekomst van Ford.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

V. Vertel ons over uw soort racen en vertel ons over de auto.
A. Het is een GT40, en ik heb het, want ik weet het niet, vijf of zes jaar, misschien langer. Voor mij is het de ultieme Ford -raceauto. Ik heb lange tijd met een cobra geracet, en dat vond ik leuk. Ook en toen kreeg ik een Lola 289, zoals een sportracer uit de late jaren 70, en dat vond ik leuk. De GT40 is echter de ultieme Ford, dus toen ik de middelen had, kocht ik hem in een stuk.

CITROEN CEO Vincent Cobée op Covid, semi-congerend ontbreekt zich en de Citroen Ami

Ik racet het vrij veel wanneer ik kan – locaties zoals Medical Spa voor de zes uur – dat is mijn enorme race. Evenals ik race meestal met Eric van de Poele; We zijn een geweldig team, we zijn ongeveer exact dezelfde leeftijd, maar hij heeft vaak medische spa gewonnen. Ik ben niet zo verschrikkelijk, dus we zijn buitengewoon competitief samen, en het is erg leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *