Toyota Gr zeer Sport Hypercar Voorvertantieaal door GR010 Hybrid Racer Expose

Dit is de Toyota GR010 Hybrid Hypercar. Het is de inzending van het Japanse merk voor het FIA World Endurance Championship 2021-evenals het zal binnenkort worden vergezeld door een road-going-versie, genaamd de Toyota Gr Sport, die is gebaseerd op exact dezelfde mechanica.
De aandrijflijn van de Toyota GR010 bestaat uit een 671bhp twin-turbo 3,5-liter V6 en een elektrische motor van 268 pk. De benzinemotor stuurt drive naar de achterwielen door een zevenversnellingsbak, terwijl de elektrische motor de voorwielen aandrijft.

Beste hypercars 2022

Zoals je zou verwachten, wordt de aandrijflijn ondersteund door een arsenaal aan chassistechnologie, inclusief een mechanische vergrendelingsdifferentieel, onafhankelijke dubbele wishbone-ophanging, push-rod dempers, evenals een set koolstof-keramische remschijven met monoflock-remklauwen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Aangezien het nieuwe FIA ​​-beleid het vermogen van de auto echter beperkt tot 671 pk, heeft Toyota wat elektronische tovenarij moeten gebruiken om de auto’s en vrachtwagen legaal te houden. Dus de ECU beperkt het vermogen van de benzinemotor op basis van de hoeveelheid ondersteuning die de elektromotor kan leveren. Wanneer het batterijpakket is uitgeput, levert de motor zijn maximale uitgang.
31

Het herziene beleid van de FIA ​​integreert eveneens een nieuw kostenbesparende initiatief, dat betekent dat de racer van dit jaar 162 kg zwaarder is en 32 procent minder vermogen heeft dan zijn voorganger. Het is ook een grotere auto, die 250 mm langer is, 100 mm groter en 100 mm langer. Als zodanig verwacht Toyota dat de ronde tijden ongeveer 10 seconden langzamer zullen zijn.
Toyota heeft ook de lambrisering van zijn deelnemer volledig opnieuw moeten ontwerpen, omdat het nieuwe beleid alleen mogelijk is voor een enkele carrosseriebundel en slechts één verstelbaar aerodynamisch apparaat. Dus de racer zal met exact dezelfde specificatie op zowel lage als hoge downforce -sporen strijden, waarbij de achtervleugel de enige wijziging biedt aan de luchtstroomkenmerken van de auto.

Nieuwe Toyota Gr Yaris 2020 Review

Toyota hoopt echt dat zijn nieuwste hybride racer de winnende reeks zal voortzetten die is gestart door de TS050 LMP1 van vorig seizoen. De serie begint in maart (coronavirusbeleid dat het toelaat)-evenals Toyota zullen exact dezelfde chauffeur-line-up behouden als vorig seizoen, met wereldkampioenen Mike Conway, Kamui Kobayashi en José Maria López die de nummer 7 bestuurt. GR010 Hybrid en Sébastien Buemi, Kazuki Nakajima en Brendon Hartley racen op de No.8 -auto.
Wat vind je van de nieuwe Toyota GR010 Hybrid en de GR erg Sport Road Car? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *