Lexus-baas hints op Electrified F Performance Models

Lexus moet misschien overwegen zijn F-prestatie-submerk uit te breiden met geëlektrificeerde aandrijflijnen en conventionele benzinemotoren-en dit kan zelfs uitstrekken tot een op maat gemaakte F-hybride GT, die van het bedrijf, het bedrijf President heeft onthuld.
Yoshihiro Sawa geeft toe dat het creëren van een sterkere emotionele band met kopers de volgende stap zou kunnen zijn in het bouwen van Lexus’s positie als een echte rivaal voor Duitse premiumfabrikanten. En hij zegt dat motorsportactiviteiten, zoals het GT3 Sports Automobile-programma van Lexus, en het F-submerk van het F. Hierin essentiële rollen kunnen spelen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste prestatieauto’s om nu te kopen
De F -modellen tot nu toe – is F, RC F en GS F – hebben allemaal gebruikte benzine V8 -kracht. Maar Sawa gelooft dat de divisie de komende jaren verschillende aandrijflijnkeuzes zal moeten omarmen. En intrigerend suggereerde hij dat een mogelijk huis voor een hybride F -aandrijflijn een op zichzelf staande f gt zou kunnen zijn.
“F is erg belangrijk; Met F moeten we aan onze eigen oorspronkelijke manier denken, ‘zei Sawa, sprekend tijdens zijn eerste uitcheckt naar het Goodwood Festival of Speed. “Eén service kan een pure F GT -auto zijn, die een hybride met een elektromotor en een sterke motor kan zijn, wat een ander soort aandrijfgevoel geeft. We houden ons niet aan V8, V10, Twin-Turbo Charged; Ze zijn essentieel, maar we kijken naar de toekomst. We willen graag een manier vinden om verbinding te maken met het volgende tijdperk. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *