NIEUWE BEPERKTE RUN BMW X5, X6 en X7 Special Editions onthuld

BMW heeft nieuwe speciale editie-versies van zijn grote SUV’s getoond, elke sportieve visuele tweaks van binnen en van buiten. De BMW X5 en X6 zijn verkrijgbaar als Black Vermillion Edition -modellen, terwijl de X7 wordt gebruikt in Frozen Black Edition -gedaante.
Deze speciale edities zijn exclusief stylingoefeningen, zonder mechanische wijzigingen in de auto’s. Elk model bevat speciaal gekozen interieur- en exterieurontwerpdetails. Slechts 50 eenheden van de X5- en X6 Black Vermilion -editie zijn beschikbaar en de X7 Frozen Black Edition is beperkt tot slechts vijf auto’s.

Nieuwe 2022 BMW X8 SUV weer op de cam gevangen

De Black Vermilion -editie brengt de veel meer opvallende uitstraling van de twee, met flitsen van rode details over bevroren zwarte metalen verf. De nierroosters zijn rood afgewerkt, gemarkeerd door LED-verlichting, en rode remklauwen verbergen zich achter matte baan grijze 22-inch wielen, exclusief voor deze speciale editie. De voor- en achterste schorten zijn ook aangepast.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Binnenin is er piano zwarte trim, antraciet Alcantara headlining en ‘Black Vermilion Edition’ script op de cover van Cupholder. Merino zwart leer wordt standaard gebruikt, met geweven rode details op de stoelen en rode loperranden. De optionele extra’s die beschikbaar zijn op de conventionele X5 en X6, zoals een stereo van Bowers & Wilkins en een panoramisch glazen dak, kunnen ook worden verkregen met deze speciale editie.
Wijzigingen in de BMW X7 Frozen Black Edition zijn een stuk subtieler. Zoals de naam aangeeft, is de auto ook afgewerkt in bevroren zwarte metallic, met y-spaaks 22-inch legeringen, opnieuw afgewerkt in matte baan grijs. De Frozen Black Edition maakt de rode hoogtepunten van de Black Vermilion -editie weg, in plaats daarvan voor glanzende zwarte remremklauwen en exterieurafwerking.
Er zijn ook weinig details om het binnen te markeren. Er is antraciet Alcantara headlining en BMW’s kristalglasbesturing, maar BMW heeft geen lederen kleuren of -ters die zeker zijn voor de limited-run auto. Net als de Black Vermilion -editie X5 en X6, kan de X7 Frozen Black Edition worden verkregen met dezelfde kit als de conventionele auto, waaronder massaging stoelen, een panoramisch zonnedak en een Bowers & Wilkins diamant stereo.
De X7 Frozen Black Edition is alleen verkrijgbaar in M50i Guise en is nu beschikbaar om te kopen, samen met de X5- en X6 Black Vermilion -editie. Eerste leveringen worden in september van dit jaar verwacht.

Klik hier voor onze lijst met de beste grote SUV’s te koop Ideaal nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *