Vauxhall en Opel zijn vrijgemaakt van emissiesnoeien

Vauxhall’s broer of zus Business Opel zal zich niet veel meer zorgen maken over het knoeien met emissies nadat de Franse overheidsonderzoekers verklaarden dat ze geen bewijs van fraude hebben ontdekt en hun onderzoek zouden sluiten.
Het onderzoek maakte deel uit van een bredere sonde naar een aantal autofabrikanten, waaronder Fiat Chrysler, Renault en de PSA Peugeot Citroen Group. De autoriteiten verklaarden dat hun onderzoek “geen licht bewijs van fraude gaf” van de kant van Opel.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het binnenkort te maken PSA-merk ging over bezorgdheid van de autoriteiten nadat rapporten van Duitse milieubedrijven zijn ontstaan ​​die beweerden dat emissies het systeem beheren in het Zafira-ontwerp minder efficiënt wordt nadat de auto een snelheid van 140 km / u (87 mph) of een grotere hoogte heeft bereikt. Opel heeft toegegeven dat hij de softwareapplicatie van emissies heeft gebruikt om de motor te beveiligen, maar ontkent het gebruik van de softwareapplicatie om emissietests te doorstaan.
• Vauxhall introduceert ‘echte wereld’ emissietests
Toen zowel de Duitse als de Britse autoriteiten 56 verschillende voertuigen opnieuw konden hebben voor het knoeien met emissies, kwam alleen Volkswagen naar voren als schuldig aan het installeren van een nederlaaggadget om vals te spelen in emissietests. De bevindingen zijn echter ook ingepakt dat bijna alle autofabrikanten temperatuurregeling gebruiken om emissiedoelen te verslaan, een procedure die momenteel is ingeschakeld binnen de Europese emissierichtlijn om de motor van de auto te beveiligen tegen langdurige schade.
Fiatemissies worden ook gecontroleerd
Fiat is nog een auto’s en vrachtwagenmaker die momenteel door de Europese autoriteiten wordt onderzocht. Volgens nieuwe rapporten zijn Fiat Chrysler-voertuigen mogelijk gemaakt om cruciale emissietests te voorkomen tijdens de emissiesonde van Italië in emissie-cheating software, heeft een nieuw rapport vastgesteld.
Volgens een niet -gepubliceerd Italiaanse rapport van het Ministerie van Transfer, gezien door News Company Reuters, werden Fiat Chrysler Automobiles (FCA) voertuigen in staat om cruciale tests van de Italiaanse autoriteiten te vermijden die zouden hebben benadrukt of de maker vals speelde in emissietests.
De Duitse minister van Transfer, Alexander Dobrindt noemde eerder Fiat als maker met ontwerpen die verdere tests nodig hebben. Het Duitse overdrachtsagentschap, KBA, beweert dat tijdens zijn onderzoek een FIAT -auto zijn verontreinigingssysteem heeft afgesneden net nadat de officiële test is afgelopen.
Zullen er veel meer fabrikanten in het emissieschandaal worden gesleept? Laat ons uw gedachten hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *