Eerste voortzetting Aston Martin DB4 GTS Roll Off Newport Pagnell Production Line

Aston Martin heeft de gerenommeerde DB4 GT weer tot leven gebracht, waardoor de allereerste paar voortzetting DB4 GT’s nu van de productielijn van Newport Pagnell, overbrengt, over Tien jaar omdat de laatste Aston werd ontwikkeld op de Buckinghamshire -basis van het bedrijf. De allereerste gelukkige klanten ontvingen vorig jaar hun auto’s en vrachtwagens
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Tussen 1959 en 1963 werd daar een algemeen van 75 dB4 GT’s ontwikkeld, hoewel slechts acht daarvan lichtgewicht modellen waren. Tegenwoordig worden deze auto’s en vrachtwagens gewaardeerd op meer dan £ 3 miljoen.
De nieuwe batch bestaat uit 25 voorbeelden met behulp van VIN -nummers van voortzetting, evenals hoewel ze trouw worden gemaakt aan de stijl van de originele acht lichtgewichten, zullen ze profiteren van veel krachtigere motoren, veel betere remmen, plus verbeterde beveiligingsfuncties . Aston belooft dat de mix van conventioneel vakmanschap en hedendaagse methoden zich zal ontwikkelen op het oorspronkelijke karakter van de lichtgewichten in plaats van het te vervangen.
• Veel dure auto’s en vrachtwagens worden ooit op een veiling verkocht
Onder de motorkap van de nieuwe DB4 GTS zal exact dezelfde Tadek Marek zijn ontwikkeld 3,7-liter direct zes, maar de hedendaagse ontwikkelt impliceert dat ze 340 pk zullen creëren-een stijging van de 302 pk van het origineel. De stroom wordt door een versnellingsbak met vier versnellingen naar de achterwielen gestuurd, evenals een differentieel met beperkt slip.
9

De DB4 GT bevatte een kortere, snappere wielbasis dan de routine DB4 voor concurrentie, en als zodanig was slechts twee zitter. De carrosserie van de auto zal voldoen aan de originele gebouwmethoden, met behulp van een buisvormig frame met dunne gauge aluminium panelen, hoewel computers zullen worden gebruikt tijdens het ontwikkelproces om de in vorm te verzekeren, evenals het oppervlak is perfect.
De originele DB4 GT was een productieve racer, evenals Aston willen graag dat de voortzetting -ontwerpen ook op de rails zijn. Als zodanig zal een wereldwijd wereldwijd track-driving-programma samen met de herboren lichtgewichten worden verstrekt.
Het programma neemt locatie op topcircuits over de hele wereld. Degenen die indiceren zullen richting krijgen van een toegewijd team, die hen precies zullen instrueren hoe ze hun DB4 GT’s in periodestijl kunnen besturen.
Het plan van Aston om de DB4 GT nieuw leven in te blazen is een nog veel meer verrukkelijk vooruitzicht, op voorwaarde dat Jaguar al een rivaal heeft gecreëerd-in 2014 zijn zes gloednieuwe lichtgewichten van het E-type gemaakt voor traditionele specificatie.

De nieuwe e-types zullen ook niet de enige traditionele Jaguars zijn die tot het leven is hersteld. Vorig jaar legde Jaguar de allereerste van negen nieuwe XKSS D-types bloot, die elk voor meer dan £ 1 miljoen aanbieden.
De brandende zorg-DB4 GT of lichtgewicht e-type? Maak uw optie in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *