Nieuwe 2021 Volkswagen Polo GTI -facelift onthuld met 204 pk

De gefacelifte Volkswagen Polo GTI is onthuld, waarbij de compacte hot hatchback arriveert met een herziene 204 pk 2.0 TSI -motor en veel meer automobilistenhulpsystemen.
De 2.0-liter viercilinder turbomotie produceert ook 320 Nm koppel, en omdat de Polo GTI wordt geleverd met een zevenversnellingsbak met dubbele koppeling alleen, met lanceringsregeling wordt de 0-62 mph sprint in 6,5 seconden verzonden. De GTI zal een topsnelheid van 149 km / u bereiken.

Top 10 beste hete hatchbacks om 2022 te krijgen

De hete Supermini is ook standaard uitgerust met VW’s XDS-elektronische differentiaalvergrendeling om een ​​niveau van behendigheid te leveren om overeen te komen met de lineaire prestaties. In tegenstelling tot rivalen zoals de Hyundai i20 N en Ford Fiesta ST, die mechanische vergrendingsverschillen gebruiken, gebruikt het VW -systeem koppelvectoring door remmen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

In vergelijking met de standaardpolo heeft VW de rijhoogte van de GTI met 15 mm geminimaliseerd om bovendien het in bochten te verbeteren. Adaptieve dempers zijn beschikbaar als een optie en worden gekoppeld aan de vier verschillende rijmodi. Deze omvatten ECO, normaal en sport, met een individuele instelling waarmee automobilisten hun voorkeursparameters kunnen kiezen voor elk individueel configureerbaar gebied.
14
Over onze adsclose deze advertentie

Kiezen voor de adaptieve dempers – wat VW zijn sport -selecte loopuitrusting noemt – brengt ook een stijvere anti -roll -balk aan de voorkant met zich mee en veel meer rigide bevestigingen voor de ophangingscomponenten; Gebaseerd op het merken MQB A0 -platform, met een stoeprandgewicht van 1.286 kg is de GTI relatief licht, aangezien het een automatische versnellingsbak gebruikt (waardoor ook de efficiëntie kan worden verbeterd) en dit relatief lage figuur moet ook helpen bij het hanteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *