‘Ulez breidt zich uit en ik vermoed dat het Greater London-gebied de volgende is’

Eerst, hou je niet voor dat London’s binnenkort Ultra-lage emissiezone van Londen en de niet te rechtvaardigen £ 12,50 dagelijkse kosten zijn uitsluitend zijn Problemen voor belegerde Londenaren. Dit is, vergeet niet een schema te zijn dat is ontworpen om de bewegingsvrijheid van bepaalde bestuurders te beperken (waar ze ook zijn), ze te beroven van maximaal £ 4.000 per jaar, of meer waarschijnlijk, een beetje van beide. Het is dus een nachtmerrie voor talloze miljoenen automobilisten die verplicht zijn om in of nabij het centrum van de hoofdstad te rijden voor werk, onderwijs, familie, gezondheidszorg en andere geldige redenen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Ten tweede, raad eens hoeveel de Ulez zal groeien als hij op maandag 25 oktober “uitgebreid” is? Ik denk dat een uitbreiding van 10 procent misschien redelijk is. Een verdubbeling zou hard zijn, maar begrijpelijk gezien de hebzucht van politici zoals Labour’s London burgemeester Sadiq Khan plus anderen in de grote politieke partijen – waaronder conservatieve premier Boris Johnson, die de Ulez daadwerkelijk bedacht. Wat betreft het idee dat de zone drievoudigt of viervoudig is – dat zou gewoon oneerlijk, bijna obsceen zijn, toch?

Tientallen miljoenen ponden in onbetaalde Ulez -straffen zullen worden nagestreefd, vervoer voor London -toezeggingen

Maar het kantoor van de burgemeester heeft het gok snel gestopt, dankzij een brutaal duidelijke, unapologically uitdagende, buiten Obscene bekentenis: “De uitgebreide zone zal een gebied 18 keer groter dekken.”
Dat heeft zeker het potentieel-en nog wat-voor een 18-voudige toename van het aantal betrapt, opgeladen, opgeladen, beboet, opgejaagd en opgejaagd omdat hij die typisch nieuwere, duurdere voertuigen van de “ultra-lage” variëteit niet heeft .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *