Skoda Yeti Monte Carlo Price onthuld

De Skoda Yeti is nu beschikbaar in Monte Carlo Spec, geprijsd vanaf £ 24,390, en voegt zich bij de kleinere stablemates de Fabia en Citigo bij het krijgen van een reeks op maat gemaakte stylingfuncties, evenals verbeterde comfort en standaard kit toegevoegd.
Gebaseerd op de veel meer robuuste Yeti Outdoor, krijgt in Monte Carlo de compacte SUV de door de rally geïnspireerde Outdoor’s kenmerkende zwarte dak, met een zwarte afwerking die ook op de voorrooster, deurspiegels en 17-inch ‘origami’ komt, en 17-inch ‘origami’ legeringen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Standaardkit wordt overgedragen van Mid-Range SE-trim, maar Skoda heeft zich hierop ontwikkeld voor de Yeti Monte Carlo door mistlichten voor de voorkant toe te voegen-zwart getinte, natuurlijk-en bi-xenon koplampen met bochtfunctie en dynamische hoekregeling.
Instappen naar binnen is er een driespaaks leerwiel met multifunctionele lederen-trim, plus sportstoelen afgewerkt in Monte Carlo-bekleding en vergezeld door vergelijkbare exclusieve detaillering voor de dorpels, instrumentencluster en vloermatten.
De meest huidige Yeti-variant van Skoda, verkrijgbaar in zwarte, rode, witte, zilveren of grijze verfschema’s, wordt standaard exclusief aangedreven door de 168bhp 2.0-liter TDI-diesel en wordt standaard geleverd met vierwielaandrijving en een zesversnellingsbak met zes versnellingen. Door de DSG Automatic te selecteren, stelt klanten een aanvullende £ 1.100 terug, met deze versie van de Monte Carlo als resultaat vanaf £ 25.490.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *