VOSA om van operationele normen te verbeteren

Het voertuig- en operatorservicenagentschap (VOSA) is vastbesloten om de normen van de bewerkingsverwerking te verbeteren en is van plan het aantal inspecties langs de weg en andere methoden voor handhavingsactiviteiten op te voeren.
Tijdens het derde evenement in de Freight Carry Association’s (FTA) van Excellence Conference -serie, die zal plaatsvinden in Dunblane, zal de focus van de VOSA zijn op het verbeteren van de bedrijfsnormen van de bus en operators de informatie die ze nodig hebben om hun vloten efficiënt te beheren en te bieden veilig.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De beleidsmanager van de VOSA van de VOSA, Gordon MacDonald, levert het keynote -adres op de conferentie. Andere belangrijke onderwerpen die in het evenement worden behandeld, zijn onder meer het beheer van het wegenrisico, het verlagen van operationele kosten, toekomstige bestelwagentechnologie en voertuigspecificaties.
Mark Cartwright, de FTA’s hoofd Vans, benadrukt het belang van het evenement: “Van Excellence bewijst dat exploitanten volledig in staat zijn tot zelfregulering. FTA juicht de inspanningen van VOSA toe om de algemene operationele normen te vergroten en we zijn verheugd dat Vosa is overeengekomen te komen langs en bieden zijn mening over de problemen waarmee Van operators wordt geconfronteerd. ”
• Controleer de veiligheid van Van met nieuwe app
• Gestolen bestelwagen en gereedschap hersteld in 50 minuten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *