Hyundai klik om de service te verbreden om alle auto’s en vrachtwagens op internet

Hyundai te laten aangeboden, is om zijn klik aanzienlijk te verbreden om webverkoopbewerking te krijgen door al zijn auto’s en vrachtwagens die worden aangeboden om online te komen.
Vanaf april van dit jaar kunnen klanten hun dichtstbijzijnde Hyundai -dealer online kiezen, voordat ze elk type van een van de auto’s en vrachtwagens van het bedrijf naar hun persoonlijke smaken specificeren. Financiënkeuzes kunnen vervolgens worden aangepast aan de vereisten, voordat elk type dealer -kortingskosten worden gebruikt en de verkoop wordt afgerond.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De klik om service te krijgen is geen website voor kostenvergelijking, dus het zal niet mogelijk zijn om de 165 dealers van het bedrijf tegen elkaar in te stellen in een biedoorlog. Klanten kunnen echter privé -offertes krijgen van elk type Hyundai -handelaar, omdat alles wordt gekoppeld aan de klik om service te krijgen.
Hoewel testaandrijvingen een dealerbezoek nodig hebben, is het mogelijk om een ​​gloednieuwe Hyundai aan uw deur te laten voorzien zonder bij het instellen van voet in een dealer – hoewel een huizen van £ 250 waarschijnlijk zal aanvragen voor diegenen die hun auto niet willen verzamelen .
Hyundai’s Britse CEO, Tony Whitehorn, verklaarde dat de groei van het Click to Get -programma van het bedrijf een “volledige revisie” van zijn retailactiviteiten zou veroorzaken, waardoor klanten geleidelijk zijn, zoals hij doet, dat: “Ik verwacht dat ik mijn kan krijgen Auto’s en vrachtwagen online, vandaag ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *