Nieuwe Volkswagen ID.2 om de push van het merk in te starten in Small Electric Cars

Volkswagen is ingesteld om kleinere en goedkopere volledig elektrische ID te introduceren. Modellen met een VW ID.2 Baby SUV gevolgd door een Supermini EV later, en de auto’s kunnen goed worden vervaardigd door stoel in Spanje.
VW werkt al meer dan drie jaar aan een veel goedkopere versie van het volledig elektrische MEB-platform dat ten grondslag ligt aan de ID.3 en Skoda Enyaq. Het project, Codenaam MEB -entry, zal naar verwachting ten minste vier nieuwe modellen in het midden van het decennium voortbrengen voor de Duitse en Tsjechische merken, samen met stoel.

Volkswagen ID.3 Review

Na de bestaande naamgevingsconventie van Volkswagen, de twee badges onderaan de ID. Line-up, id.1 en id.2, worden gebruikt voor respectievelijk een supermini en een kleine SUV. Teasers in recente VW -groepspresentaties suggereren dat de ID.2 de eerste zal zijn die aankomt, die voor het einde van 2025 verschijnt.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Onze exclusieve afbeeldingen laten zien hoe VW’s ID.2 eruit zou kunnen zien. Het zal proberen de voordelen van een op maat gemaakte volledig elektrisch platform te maximaliseren door korte overhangen aan de voor- en achterkant te hebben, waardoor een langere wielbasis wordt vrijgemaakt. De auto zou in het algemeen ongeveer even lang moeten zijn als de T-Cross, en de hoogte van de zitplaatsen zou vergelijkbaar moeten zijn, maar de cabineplaats is waarschijnlijk vergelijkbaar met die van de grotere T-ROC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *