Nieuwe Porsche Panamera ingesteld op ‘Polarise’-meningen

Een herziene versie van de Porsche Panamera is eerder dit jaar geland, waarbij bijgewerkte styling en een plug-in hybride aandrijflijn werd gebracht, maar Porsche is al diep in het vestigen van zijn opvolger. Gevangen testen in onze spionagefoto’s, en hier in speciale afbeeldingen worden getoond, zet de MKII Panamera stijl aan de top van de agenda en neemt zijn motivatie van het Rakish 2012 Sport Turismo -concept.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Porsche CEO Matthias Muller is opgenomen op het gebied van kritiek op de huidige auto, met name de styling, en zei: “Er zijn enkele fouten geweest en we zullen het beter doen … de stijl is misschien beter.”
8

Het is ook vaak gemeld dat Porsche’s stijlmanager Michael Mauer de mening van Muller deelt: “Je moet erkennen dat het de nieuwe is, maar ook erkennen dat het de opvolger is. Dus de auto’s en vrachtwagen zullen er anders uitzien, het zal er beter uitzien, maar je zult zien dat het de panamera is. ”
Mauer is echter enthousiast dat de nieuwe Panamera nog steeds de mening verdeelt: “Ik zou graag auto’s en vrachtwagens willen hebben, evenals producten die polariseren, in plaats van gewoon goed te zijn. Ik geloof dat dat het ergste is voor een product. ”
Aan de buitenkant een slankere daklijn, zullen ‘ijskubus’ koplampen geleend van de 918 Spyder en de volledige breedte staartlichten van het idee van sport turismo de visuele aantrekkingskracht van de panamera verbeteren. Het door de knop bezaaide interieur wordt opgeruimd, met aanraakgevoelige panelen op de middenconsole, zoals de 918 Spyder’s Dash.
8

Onder de huid zal de nieuwe Panamera ook evolueren, met behulp van het nieuwe MSB-platform van de VW-groep dat ook de Audi A8 van de volgende generatie Audi A8 en Bentley Continental Range zal ondersteunen.
Het is zowel lichter als stijver dan de onderbouwing van de huidige auto, en helpt de Panamera-dip ver onder twee tonnes, en zal ook worden gemaakt om een ​​bijgewerkte plug-in hybride aandrijflijn te huisvesten.
Wat betreft de rest van het motorbereik, is een motoropstelling voor alle turbo voor de 911 aangewakkerd. Het is ook waarschijnlijk dat Porsche exact hetzelfde pad zal volgen met de panamera, het economische klimaat verbetert en de prestaties verbetert. Een uitverkoopdatum van 2018 is waarschijnlijk, met een blootstelling in 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *