2023 Porsche Panamera Facelift Caught Testing

De huidige Porsche Panamera werd net als 2020, maar Porsche bereidt nog een update voor op zijn Audi A7-rivaal voor volgend jaar om de levenscyclus van zijn grote high-end saloon te verlengen . We verwachten geen aanzienlijke mechanische herzieningen voor de nieuwe auto, hoewel deze zal verschijnen met verse styling en interieurveranderingen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Onze spionnen betrapt op de bijgewerkte versie, brengen koude weers testen naar voren in Zweden, waardoor vele stijlaanpassingen worden blootgesteld over het uitgaande model. De voorkant is soepeler, met een paar kleinere, veel meer afgeronde buitenste roosters met minder horizontale stoten. De LED -looplichten zijn nieuwe verticale eenheden.

BMW plaagt nieuwe i7 en 7 series vóór 20 april onthullen

Het primaire radiatorrooster is ook gerangschikt, evenals groter en smaller dan voorheen. Het rooster strekt zich nu uit boven de voorste nummerplaat, en brengt de panamera in overeenstemming met de aankomende facelifte Cayenne, die we vorig jaar bespioneerden.
Elders deelt deze testauto’s en truck zijn wielen met het huidige model, maar nieuwe stijlen kunnen ook zijn als onderdeel van de facelift, samen met nieuwe verfkleuren. De rest van de auto’s en vrachtwagen is ongewijzigd ten opzichte van de huidige panamera, hoewel bovendien styling -tweaks kunnen worden geïntroduceerd voor de productieversie.
Het interieur van deze vooruitgangauto’s en vrachtwagen was bedekt, wat aangeeft dat een cabin -update mogelijk op de kaarten staat. Het algemene ontwerp zal niet veel wijzigen, maar een nieuwe, stubbier versnellingskeuze (zoals te zien op de huidige 911) kan zijn. Porsche kan ook een volledig digitaal instrumentenpaneel opzetten; Momenteel maakt de Panamera gebruik van een gedeeltelijk digitale lay-out, met een analoge revecound.
5

Een nieuwe verscheidenheid aan interieurafwerking en bekledingskeuzes kunnen eveneens worden opgenomen, hoewel de 12,3-inch centrale touchscreen van de Panamera waarschijnlijk zal blijven. Vorig jaar heeft Porsche het zesde-generatie PCM Infotainment System van Taycan bijgewerkt met verbeterde spraakherkenning, snellere navigatiepadberekeningen, Android-auto-integratie en een gewijzigde interface, evenals we verwachten dat deze modificaties hun methode zullen maken voor de facelifte Panamera.
Het is onwaarschijnlijk dat de motorvariëteit kan veranderen, behalve voor weinig kracht en effectiviteit, mogelijk. De e-hybride van Turbo blijft de variëteit bovenaan-de huidige versie maakt een mammoet 690 pk. Onder de huid kunnen zowel de bronnen als dempers eveneens worden aangepast om de reis van de auto te helpen en af ​​te handelen.

De bijgewerkte Porsche Panamera zal naar verwachting volgend jaar verschijnen, voor een beetje premium ten opzichte van de startprijs van £ 70.750 van de bestaande auto.
Bekijk hier onze evaluatie van de Porsche Taycan Sport Turismo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *