Morgan kondigt Frazer-Nash Energy Systems Partnership aan, evenals de productie van Q3 2018 voor EV3

Morgan heeft onthuld dat zijn volledig elektrische driewieler-de EV3-in de productie gaat in Q3 2018, plus een nieuw technisch partnerschap met Frazer-Nash Energy Systems.
Door de samenwerking zal de EV3 een nieuw, ‘robuuster’ elektrisch ontwerp en nieuwe aandrijflijncomponenten gebruiken. Met deze onderdelen op zijn plaats, citeert Morgan enkele bijgewerkte productiecijfers van productieontwerp.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Morgan driewielerreview
Morgan verklaart dat de EV3 een verscheidenheid van ongeveer 120 mijl zal beschikken dankzij een batterij van 21 kWh lithium-ionen ingekapseld in een buisvormige frame-chassis. De batterij voedt een motor van 34,8 kW die het achterwiel bestuurt. Morgan stelt dat met de Frazer-Nash-delen op hun plaats, de EV3 een lager zwaartepunt krijgt, evenals een hogere spurt van versnelling dan eerder verwacht, en vergelijkbare prestatiefiguren omvat als zijn benzinematige broer of zus.
Onthuld op de Motor Show van Genève in 2016, neemt de stijl van het voertuig “motivatie van de luchtmotorige raceauto’s uit de jaren dertig, traditionele motorfietsen en fantasie-automaten uit de jaren 1950”, zegt het bedrijf. “Messing geleidende koelvinnen omsluiten de batterijen en een off-centre tri-bar koplamp dragen bij aan de algemene asymmetrie van het ontwerp.”
Het ontwerp verschilt ook van de benzineversie met een afgebroken lichaam aan de achterkant, die veel meer van het achterwiel onderwerpt. Aangoemd als een opmerkelijke staartlift, is ontwikkeld om een ​​visueel vooruitzicht te brengen, nog beter verbeterd door gestroomlijnde zijpods die teruglopen van de looplichten.
De EV3 beschikt ook over een geheel nieuw dashboard, met een traditionele door de met magneto geïnspireerde aandrijfmodusschakelaar, een digitaal scherm en geweldige deals van hout, messing en gepolijst aluminium.
Met een volledig gewicht van minder dan 500 kg, lijkt het apparaat specifiek om echte rij-sensatie te bieden, evenals Morgan stelt dat het voertuig kijkt naar de wereld van elektrische autorijden vanuit een volledig duidelijk perspectief: “Wat als een volledig elektrische auto op maat was gemaakt , zowel met de hand vervaardigd als opwindend om te rijden? ‘
Morgan kondigde eerder aan dat het een door £ 6 miljoen door de overheid gefinancierd consortium leidde om nieuwe EV en hybride technologieën op te richten-een beroep op veel meer nieuwe innovatie zal worden geïntroduceerd in zijn handgebouwde sportvoertuigvariëteit uit 2019.
Kijk je vooruit naar de Morgan EV3? Vertel ons uw gedachten in de reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *