‘JLR begrijpt niet of het Brits kan blijven na een moeilijke Brexit’

De auto’s en vrachtwagenmarkt heeft uiteindelijk geen geduld meer dan de Britse regering op Brexit, zo lijkt het. Na waarschuwingen vorige maand van BMW evenals de Society of Motor Producers en Traders, brak Jaguar Land Rover Manager Ralf Speth (hierboven) ten slotte zijn tactvolle stilte over het onderwerp vorige week, en twijfelde of het bedrijf zelfs zou kunnen blijven Brits wat dan ook als er een moeilijke Brexit zou optreden.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Dat is een bedrijf dat de afgelopen vijf jaar veel meer dan £ 50 miljard in het VK heeft uitgegeven, evenals die veel meer dan 300.000 Britse banen ondersteunt, en betwijfelt of het zich moet inzetten voor nog meer investeringen van £ 80 miljard tussen nu Als 2022. Naast het luisteren naar een paar van de soundbites van politici op precies hoe auto’s en vrachtwagens echt worden gemaakt, kun je JLR nauwelijks de schuld geven voor het spelen van hardball.
• Zeer populaire auto’s en vrachtwagens in het VK 2018
Logistiek, elementen en toeleveringsketens zijn één ding. Speth suggereerde echter ook dat JLR het al moeilijk heeft om de wereldwijde vaardigheden te tekenen – het soort hersenkracht dat vooruitgang in batterijtechnologie, infotainment, evenals kwaliteit drijft. Of, in de situatie van Speth zelf, managementvaardigheden.
Bestudeer de Britse lijst van dit jaar en je zult precies zien hoe Britse vaardigheden veel van de auto’s en vrachtwagenmarkt drijft – of het nu wereldwijd aanzienlijke producenten runt, evenals leveranciers, of ontwikkelende en technische auto’s voor klanten in Groot -Brittannië, Europa als goed als verder. Er zijn Britten in aanzienlijke functies overal.
De overheid kiest nog steeds precies op hoe het beste om de handelsbarrières te elimineren en tegelijkertijd zorgvuldig vast te houden aan het concept van eerder onmogelijke beperkingen op de flexibiliteit van beweging voor mensen. Veel meer dan twee jaar na de Brexit -stemming is er een toenemende bewijs dat de tweede van dit beleid inderdaad schadelijk is.
Wat is de eis van de Britse auto’s en vrachtwagenmarkt van de Brexit? De SMMT heeft zijn prioriteiten vastgesteld voor het beschermen van investeringen en het beschermen van banen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *