“Citroen heeft de elektrische auto’s en vrachtwagenmarkt als geen merk eerder geschud”

Hoe is dit voor een aantal evenementen? Afgelopen winter wint de Citroen Ami zijn allereerste grote trofee: World Vehicle of the Year. Tegen de vroege zomer heeft het de Auto Reveal Innovation Award. Dan, in augustus op de Britse motorshow, stonden auto’s en vrachtwagennoten in de wachtrij te zien om het meest besproken en gefotografeerde voertuig daar te zien.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Een paar weken later kwam het gelukkigste verhaal van het jaar: Citroen zal de AMI in het VK aanbieden. De verwachting is dat het een geldkost heeft van ongeveer £ 6.000. Bovendien vertelde het bedrijf me dat hoewel mobiele telefoon-achtige, circa 40-per maand contracten hier kunnen worden aangeboden, zoals in Frankrijk, dergelijke aanbiedingen deposito’s van een groot of drie nodig hebben. Lage of no-deposit contracten charmeren meer voor Britten, zelfs als dit betalingen van bijna £ 80 per maand betekent. Hoe dan ook, deze auto’s en truck tegen deze kosten is het belangrijkste doorbraakmoment ooit voor Brit -consumenten.

‘De Citroen Ami is de perfecte goedkope auto’s en vrachtwagen voor korte reizen’

We hebben nooit het geld of de honger gehad, want het verdienende echter lelijke originele Nissan -blad geïntroduceerd op £ 30.000 een decennium geleden. Een paar jaar later de kleinere, mooiere VW e-up! Met bijna £ 24.000 (bijna twee keer zoveel als de fundamentele versie) slaagde er ook niet in om de plek te bereiken. Evenals hoewel de middelgrote pure-elektrische huishoudelijke auto’s en vrachtwagens van vandaag van bedrijven van bedrijven zoals Hyundai, Kia en Skoda geloofwaardig zijn, brengen een paar £ 50.000 kostentags. Au!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *