Volkswagen Twin Up! Hybrid onthuld

Volkswagen heeft zijn baanbrekende tweeling opgeleverd! Eco Vehicle A World Debut op de Motor Show van Tokyo.
Auto Reveal heeft de VW Twin al aangedreven! Dit is echter de allereerste keer dat het publiek het model heeft kunnen zien.
• Volkswagen omhoog! opnieuw bekijken
De tweeling omhoog! is een plug-in hybride die gebruik maakt van innovatie die wordt getoond door de 313MPG XL1. Het heeft exact dezelfde 47bhp 0,8-liter tweecilinder dieselmotor en een elektromotor die eveneens 47 pk produceert.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

VW stelt dat het voertuig het potentiële heeft voor 256,8 mpg, en levert 0-62 mph in 15,7 seconden. Een veel meer essentiële cijfer is echter de elektrische variëteit van 31 mijl voordat een vergoeding van drie uur van een elektrische aansluiting nodig is.
De totale variëteit wordt vermeld veel meer dan 600 mijl, ondanks de 33-liter brandstoftank.
• LA Motor Show
En het voertuig kan binnen twee jaar te koop zijn. Merkontstekingsleider Dr. Heinz-Jakob Neusser zei tegen Car Express: “We vereisen dat we de reactie op de elektrische e-up moeten zien! eerst. We begrijpen niet wat de reactie van de mensen zal zijn.
“Maar als we een geweldige reactie hebben, en we geloven dat we dat zullen doen, dan ja.”
Neusser liet doorschemeren dat de tweeling omhoog! Zou eveneens worden geprijsd voor de e-up-in de regio van 26.000 euro-wat de tweeling zou impliceren! Zou beschikbaar zijn op ongeveer £ 17.000 met de £ 5.000 elektrische voertuigkorting van de overheid.
• Tokyo Motor Show
En toen hem werd gevraagd of Skoda en de stoel zouden voldoen aan de pasvorm bij Citigo en Mii -versies, zei Neusser: “Het is duidelijk mogelijk. wat past. We kunnen ze maken. ‘
De Tsjechische en Spaanse zaken worden gedelegeerd, kies of een plug-in hybride past bij hun merktechniek en op de juiste manier kan worden geprijsd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *