BMW 2 -serie Active Tourer Cost en releasedatum Exposed

BMW heeft de nieuwe 2 -serie Active Tourer blootgelegd, zal worden geprijsd vanaf £ 22,150, met allereerste leveringen verwacht in september. Uit introductie worden slechts twee motorkapvariaties aangeboden, met kosten die stijgen tot £ 24,205 voor het 218D SE -model.
• De BMW 2 -serie Active Tourer is nu te koop – bekijk de beoordeling
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Voor het eerst onthuld op de autosalon van Genève in maart, was de 2-serie Active Tourer de allereerste voorwielduikmodel van de Duitse fabrikant. Ondanks de naam is de Active Tourer geen relatie met de gemeenschappelijke 2 -serie coupé, omdat deze exact dezelfde loopuitrusting gebruikt als de nieuwe mini.
Motoren zijn ook geleend van de mini, met het instapniveau 218i (£ 22,150) met exact dezelfde 134bhp 1,5-liter driecilindermotor. De veel krachtigere 148bhp 2.0-liter diesel is gemonteerd op de 218D (£ 24,205), met economisch klimaat verklaard op 68,9 mpg. Een korte tijd na introductie in september, zal BMW de 2-serie Active Tourer-line-up verbreden met de introductie van 220i, 220D en 216D-ontwerpen samen met vierwielaandrijving.
Standaard ingesteld in de variëteit omvat een automatische achterklep, tweezone automatische airconditioning, Auto-parkeersensoren achter, Bluetooth met USB-interface, 6,5-inch monitor, DAB Digital Radio, Keyless Go en de motor beginnen zowel als multifunctie van sport leren stuur.
Sportontwerpen kunnen worden gespecificeerd voor een bovendien £ 1.250 over gemeenschappelijke SE-specificatie en krijgen grotere 17-inch sportlegerige velgen, sportfrontstoelen, LED-omgevingsverlichting en zwarte hoogglanzende trim. High-end ontwerpen-die een premie van £ 2.000 eisen-zijn getrimd met dakota lederen bekleding, LED-omgevingsverlichting, chromeline exterieur, houten afwerking en een nieuw 17-inch legering wielontwerp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *