Ultra-Rare 2008 Ferrari F430 Scuderia beschikbaar in een online veiling Binnenkort

Als een diamant is dit 2008 Ferrari F430 Scuderia een zeldzame vondst, en het is verkrijgbaar in een crashtoys online auto-veiling op woensdag 6 februari 2019 om 12 februari : 00 PM !

Een van de slechts zeven FERRARI F430S, waaronder het novitec-prestatiepakket, deze Ferrari is uiterst zeldzaam. Onder tal van prestaties en esthetische veranderingen verhoogt het pakket de kracht in deze Ferrari tot 777 pk! NOVITEC-componenten bieden ook verbeterde aerodynamica die deze Ferrari een veel opvallender uiterlijk geven.

De 2008 Ferrari F430 Scuderia is een comfortabele, lichte, maar krachtige auto met aardseffect aerodynamica, waardoor deze auto veel effectiever wordt wanneer ze worden aangedreven bij hogere snelheden. Mis je kans niet om deze charme te bieden en te kopen in onze online auto-veiling van onze crashtoys.

Voertuig details

Documenttype: TX – Salvage-autotitel
Hoogtepunten: Run en Drive Geverifieerd
Primaire schade: frame
Geschatte winkelwaarde: $ 300.000 USD
Kilometerteller: 5.821 km
Transmissie: 6-versnellingsautomaat
Motor: 4.3L V8
PK: 777 HP met Novitec-pakket

Zorg ervoor dat u op Texas Licensing-vereisten leest, zodat u bent bewapend met de juiste bestanden voordat u biedt.

Niet
nog een crashtoys-lid?

Deze auto is beschikbaar via de Dallas-locatie van Crashtoys en beschikbaar voor alleen crashtoys-leden. Register om vandaag volledig vrij te worden.

Willen
Om een ​​bod te plaatsen op deze 2008 Ferrari F430 Scuderia?

Live online bieden voor de 2008 Ferrari F430 Scuderia start op woensdag 6 februari 2019 om 12:00 uur. CT. Markeer je agenda’s en zorg ervoor dat je deze kans niet mist! Zelfs als u niet van plan bent om te bieden op dit gerenommeerde voertuig, voegt u de auto toe aan uw watchlist, zodat u Live kunt bekijken terwijl deze verkoopt aan de hoogste bieder.

Deel dit:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *