Land Rover Defender Range to Grow

De geheel nieuwe Land Rover Defender zal de komende jaren een belangrijke rol spelen in de uitbreiding van Land Rover. En net als de vernieuwde Discovery -familie, zal het een reeks bodystyles voortbrengen om een ​​groot aantal kopers te bevredigen.
Voormalig merkdirecteur John Edwards – nu verantwoordelijk voor de op maat gemaakte ontworpen om divisie te kopen bij Land Rover – sprak met ons over zijn plannen om het pictogram te vervangen. En nu de Range Rover, Range Rover Sport en Range Rover Evoque de ‘Luxury’-pijler van het bedrijf hebben voltooid, vertelde hij ons: “Onze focus ligt op hoofdstuk twee en drie, de vrijetijdspijler en de dual-doeleinden pijler . ”
Advertentie – Post gaat hieronder verder

In gewoon Engels verwijst de ‘dual-purpose’ pijler naar de verdediger, waarbij het merk het nieuwe model wil stappen
– Voorbeeld van de DC100- en DC100 -sportconcepten in 2011 – weg van het standaard utilitaire beeld.
• Land Rover DC100 Review
Edwards voegde eraan toe: “De huidige verdediger is waarschijnlijk te geworteld in off-road-het moet in de toekomst veel meer beschaafder zijn. Daarom is het een dubbele doel. ”
Maar hij was snel geruststellende kopers dat “we off-road capaciteiten niet in de steek laten; We hebben het in plaats daarvan over een breedte van vaardigheden ”.
De productie van de huidige verdediger zal eindigen in december 2015, maar ons is verteld dat er een kloof zal zijn voordat de nieuwe versie medio 2016 arriveert. Edwards beloofde ook een verscheidenheid aan lichaamstypes en vertelde ons: “Als je op dit moment naar het bereik kijkt, zijn er 17 typen. We zullen dat niet veel doen, maar we willen tevreden stellen als veel klanten als we kunnen. ”
• Land Rover Defender Review
Toen we echter vroegen naar de mogelijkheid van een baby SUV om onder de Evoque of de baby te zitten, zei hij: “In de komende vijf tot zeven jaar hebben we geen plannen om onder de Evoque en Freelander te gaan. Het is niet omdat ik Ik ben bezorgd over het merk; ik denk dat het merk elastisch genoeg is om onder die auto’s te leven. ”
Ten slotte beloofde Edwards dat Land Rover elk jaar een nieuw of zwaar herzien model zou lanceren. “We zijn ambitieus om te groeien,” zei hij. “Voor mij is momentum belangrijk. Zet het zo, we zullen je bezig houden. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *