British Grand Prix 2014 Preview

Het is die tijd van het jaar, omdat Formule 1 terugkeert naar zijn spirituele huis van Silverstone in Northamptonshire.
Na de vorige race in Oostenrijk ligt het voordeel bij de Britse Grand Prix Victor Nico Rosberg 2013 terwijl hij en Mercedes teamgenoot Lewis Hamilton hun interne titelgevecht voortzetten.
Maar een sterke show van Williams in Oostenrijk die Felipe Massa terug in pole-positie zag en Valtteri Bottas scoorde zijn eerste podium suggereert dat er een ander huis aan de voorkant zou kunnen zijn.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Elders zijn McLaren en Jenson Button blijven teleurstellen, en het lijkt onwaarschijnlijk dat de snelle rechte stukken en hoeken van Silverstone deze keer een opgetogen jachtgebied voor de kampioen 2009 zullen blijken te zijn.
Maar wie je ook aanmoedigt, je bent gegarandeerd niet teleurgesteld te zijn, omdat Silverstone een festival opzet voor fans om de 50e keer te markeren dat het een Britse huisarts heeft georganiseerd. Parades van historische F1 -auto’s aangedreven door populaire namen zoals Jackie Stewart, Dario Franchitti en Adrian Newey behoren tot de hoogtepunten van het weekend – bekijk onze galerij (hierboven) voor enkele van de grootste momenten van het nummer in de loop van de jaren.
Interview: Paddy Lowe
De Britse uitvoerend directeur van Mercedes bekijkt veel meer glorie en vertelt onze man Ollie Kew hoe zijn team nieuwe regels heeft beheerst
Wat is de achtergrond van de nieuwe motorvoorschriften van dit jaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *