Autonome technologie heeft een belangrijke upgrade van steden nodig, States Ford Manager

Grote steden over de hele wereldvereisten om bij te werken en gereviseerd te worden, zodat ze zijn voorbereid op de uitrol van autonome en gekoppelde voertuigen, volgens Ford CEO Jim Hackett.
De onlangs benoemde manager van de Detroit Marque verklaarde dat de stijl van wereldwijde steden was verouderd en de congestiecapaciteit heeft bereikt. Sprekend op de Consumer Electronics Show (CES) sprak Hackett over Ford’s City of Tomorrow, waarvan hij verklaarde dat hij zich precies opnieuw verbeeldt hoe onze straten en steden functioneren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Alles wat u moet begrijpen over auto’s zonder bestuurder
Ford wil dat grote wereldwijde steden autonome gekoppelde voertuigen integreren in hun infrastructuur, door innovatie op te zetten die zelfrijdende voertuigen met het openbaar vervoer, voetgangers, voetgangers en de straten waarop ze rijden, met elkaar verweven. Om die reden werkt Ford samen met Tech Business Autonomic en Qualcomm, die zullen helpen innovatie te vestigen die nodig is voor gekoppelde zelfrijdende auto’s om in steden te opereren.
“Met de kracht van AI en de toename van zowel autonome als gekoppelde voertuigen, hebben we innovatie die in staat is tot een totale verstoring en het herontwerp van het oppervlaktransportsysteem voor het eerst in een eeuw,” verklaarde Hackett. “Alles, van parkeren, webverkeersstroom en productenverzending kan radicaal worden verbeterd – het verminderen van congestie en steden in staat stellen wegen te transformeren in veel meer openbare ruimtes”.
Autonomisch levert cloud-computer-expertise in het type transportmobiliteit Cloud. Dit zal zelfrijdende auto’s koppelen aan webverkeerslichten, verstandige gadgets van dichtbij voetgangers en stadsinfrastructuur, evenals relaisinformatie van de auto’s aan regionale cloudgebaseerde servers. Als congestie optreedt, kan de softwaretoepassing andere auto’s omleiden om verstoringen te voorkomen als gevolg van gegevenscommentaar van auto’s die al in het verkeer zijn.
De Qualcomm-technologieën leveren C-V2X-auto-sensoren die kunnen communiceren met andere zelfrijdende auto’s en wijze gadgets om de beveiliging voor automobilisten en voetgangers te verbeteren. Ford gelooft dat het eveneens de webverkeersstroom zal verbeteren en een complementaire extra gebied in steden zal helpen.
Hackett staat niet op de schaal van de taak en voegt eraan toe: “De moeilijkheid is enorm. We hebben het over het orkestreren van het hele transportnetwerk dat al is geweven in het materiaal van onze grootstedelijke omgevingen en het maatschappelijk leven ”.
Gelooft u dat de visie van Ford voor de toekomst van steden realistisch is? Laten we het in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *