Speciale editie Nissan Leaf10 markeert enorm Selling EV’s 10th Anniversary

Nissan heeft een speciale editie -versie van The Leaf geïntroduceerd, ter gelegenheid van het tiende jaar van de EV. Het wordt de Nissan Leaf10 genoemd en wordt nu aangeboden om nu te kopen, met kosten vanaf £ 28.820 inclusief de £ 3.000 plug-in auto’s en vrachtwagenbeurs van de overheid.
Het krijgt een nieuw badge op de C-pilla die het markeert als een speciaal editiemodel, evenals een nieuw tweekleurige keramisch grijs en ook Pearl Black Paint-schema. Nissan heeft eveneens een vinylfolie aan de vleugelspiegels gebruikt, zowel daklijn als de achterklep, met een patroon in exact dezelfde geometrische stijl ontdekt op het voorrooster van de Ariya.

Beste elektrische auto’s en vrachtwagens om 2022 te kopen

De nieuwe Nissan Leaf10 deelt zijn fundamentele specificatie met het N-Connecta-model, dus het bevat 17-inch lichtmetalen wielen, privacyglas achter en mistlampen aan de voorzijde. Binnen krijgen kopers een verwarmd stuurwiel, verwarmde stoelen, een zeven-inch digitale metercluster en een acht-inch infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Er zijn ook veel beveiligingsapparaten, waaronder een achteruitkijk videocamera en het propilot chauffeurondersteuningssysteem van Nissan, dat intelligente cruise control, rijstrookhulp en een piloot van web verkeersjam toevoegt. Nissan heeft ook in zijn intelligente interventiesysteem voor blinde gebied volledig gratis gegooid – het is meestal een optionele extra, geprijsd op £ 395.
De LeAD10 wordt alleen aangeboden met de EV-aandrijflijn van Nissan’s instapniveau. Het bestaat uit een 148 pk elektrische motor en een 40kWh batterij, dat voldoende is voor een maximale variëteit van 168 mijl en een 0-62 mph -tijd van 7,9 seconden. Wanneer ze worden aangesloten op een snelle lader van 50 kW, zal de systeembatterij over ongeveer een uur een vergoeding van 80 procent herstellen.
Wat vind je van de nieuwe Nissan Leaf10? Laten we het begrijpen in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *