Cupra Tavascan ingesteld voor productie in 2024

Cupra heeft onthuld dat zijn geheel nieuwe Tavascan Electric Crossover in 2024 te koop zal zijn, omdat de stijlvolle Spaanse off-shoot van stoel de verkoop lijkt te stimuleren.
Het idee van Tavascan werd allereerst getoond in 2019 op de Frankfurt Autosalon, met plannen voor een productieontwerp – tot nu toe.

Beste elektrische auto’s en vrachtwagens om 2022 te kopen

Tijdens de jaarlijkse resultatenconferentie van CUPRA zei president Wayne Griffiths: “Onze droom zal uitkomen: de Cupra Tavascan zal een realiteit zijn. Gebaseerd op het MEB -platform van de Volkswagen Group, zal het worden ontworpen en opgericht in Barcelona en zal het in 2024 en overzeese markten zowel in de overzeese markten bereiken. ”
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De Tavascan Coupe SUV zal het tweede volledig elektrische ontwerp van Cupra zijn om in de verkoop te gaan, omdat het merk eerder dit jaar bij zijn derde verjaardagsevenementen geverifieerd is dat het EL-geboren idee allereerst in productie zal gaan als de Cupra geboren.
Zowel auto’s als vrachtwagens zitten op het MEB -elektrische auto’s en vrachtwagenplatform van de Volkswagen Group. Het idee van Tavascan werd aangedreven door een 77kWh -batterij die energie naar een paar elektrische motoren stuurde – één gemonteerd op elke as – voor een algemeen van 302 pk.
Cupra moet de officiële specificaties nog verifiëren, maar deze aandrijflijn kan een 0-62 mph-tijd van ongeveer 6,5 seconden bieden, terwijl een variëteit van 280 mijl mogelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *