Top inkoop suggesties voor onze internationale kopers

Copart is voortdurend groeit en is nooit gestopt met het zoeken naar manieren om onze leden veiling ervaringen te verbeteren. Terwijl we onze relaties te onderhouden met onze binnenlandse leden, we zijn ongelooflijk dankbaar voor de internationale steun die we krijgen van over de hele wereld. omdat het veilingproces voor de internationale leden is anders in vergelijking met de Amerikaanse kopers, zijn we wijden deze blog aan onze buitenlandse leden. hier zijn onze top suggesties bij de aankoop uit het buitenland: Pay Attention waar je Bieden Terwijl de Amerikaanse lijkt misschien een hechte eenheid, zijn er een aantal locaties die u aanzienlijk veel meer kan kosten in de scheepvaart. Onze Honolulu locatie, bijvoorbeeld, ligt op een eiland en heeft een iets grotere verzendkosten in vergelijking met onze Amerikaanse vasteland locaties. met dat gezegd zijnde, dan kunt u aandacht besteden aan de internationale scheepvaart tarieven-niet alle Amerikaanse locaties zullen dezelfde kosten.

Titel In afwachting Voertuigen Als u van plan bent om te bieden op een titel in afwachting van het voertuig, wilt u misschien eens na te denken. Wanneer een partij heeft een titel in afwachting van de status, dat impliceert de auto is nog niet klaar voor pick-up. In dit geval is het zeer waarschijnlijk dat Copart opslagkosten aan uw factuur zal worden toegevoegd totdat de titel wordt bereid. Ook kan je rederij die u kosten in rekening als ze nodig hebben om uw auto op te slaan op hun locaties.

Voertuigen met speciale bestandstypen tijdens het bladeren door onze auto veilingen, kunt u Copart auto tegenkomt met de volgende types auto bestand op Copart.com. Gelieve niet te bieden op hen, zoals deze auto’s worden onderworpen aan exportbeperkingen die te voorkomen dat ze van buiten de Verenigde Staten worden verscheept:

Bill of Sale (BOS)
Junk Receipt / Junk Certificate
Alleen onderdelen
No Title Brief
Ontmantel of Scrap
Scrap Certificaat van titel

Verzending Copart biedt momenteel geen internationale scheepvaart opties. In plaats daarvan raden we het verkennen van derden scheepvaart opties alvorens te bieden op een voertuig. U kunt verwijzen naar het volgende bedrijf (alleen vermeld voor het gemak internationale kopers) voor vragen over de internationale scheepvaart: EasyHaul

Daarnaast AutoBidMaster is onze scheepvaart partner voor Nigeria en Ghana:

Naam: Natalie Lukin Titel: directeur internationale koper Services E-mail: shipping@autobidmaster.com Skype: AutoBidMaster Buyer diensten Telefoon: + 1 503 298 4300 Viber: +1 971 222 9938 Als u nog andere vragen over de internationale scheepvaart, neem dan gerust contact met ons op via international_marketing@copart.com en we zullen proberen te helpen.

Let op: Copart is niet verantwoordelijk voor de toestand van het voertuig zodra het laat een Copart locatie. Als de toestand van de auto is niet zoals beschreven op veel pagina met details tijdens de pick-up, raden wij het aanpakken met de werf manager beste weg voordat de auto de bladeren van de werf. Omgaan met een Shipping Company Hoewel Copart niet direct internationale scheepvaart opties te bieden, willen we ervoor zorgen dat je weet wat te zoeken bij de behandeling van een rederij.

Voertuig Documenten: Je moet zien of uw rederij kan helpen een auto ophalen en stuur het naar je. In het geval u een titel in afwachting veel te kopen, zorg ervoor dat de rederij heeft een Amerikaanse adres waar Copart de titel kan sturen. Zij zullen dan moeten de titel later te doen toekomen aan u per e-mail.
Opslag Fee: Wilt u een titel in afwachting voertuig te kopen, raadpleeg dan uw rederij of ze kunnen helpen bewaren uw auto, en zo ja, hoeveel de vergoeding is. Op deze manier kunt u de vergoeding bedrag dat met de opslag kosten en opt Copart vergelijken voor de minder dure optie. Houd er rekening mee dat de verschillende Copart locaties verschillende opslag tarieven in rekening mag brengen. U kunt deze bedragen rechtstreeks contact opnemen met onze locaties te vinden.
Tax Refund: Als u belast met omzetbelasting, zullen we de volgende bestanden nodig hebt van uw rederij om u terug te betalen van de omzetbelasting. Bill of Lading (van Copart werf naar een haven in de Verenigde Staten)
Bill of Lading (van een Amerikaanse haven naar een haven in uw land)
AES opnemen

We hopen dat onze suggesties kunnen helpen verlichten geesten onze internationale leden. Nu nodigen wij u uit om te beginnen met het bieden vandaag de dag, meer dan 175.000 auto’s op u wachten.

Laat het ons weten in het commentaar hieronder als je problemen en vragen.

Deel dit:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *