Nieuwe Jaguar Land Rover Electric Cars en Truck Offensive: Full Details

Land Rover is het introduceren van zes pure-elektrische ontwerpen binnen de komende vijf jaar als onderdeel van een brede evaluatie van de algemene Jaguar Land Rover Service door zijn inkomende Chief Executive Thierry Bollore, terwijl broer of zus merk Jaguar tegen 2025 opnieuw moet worden bedacht als een volledig elektrisch high-end merk.
Jaguar Land Rover stelt dat alle naamplaatjes van zijn merken worden aangeboden met een volledig elektrische variant tegen 2030. Naast Jaguar zal Land Rover uitsluitend EV zijn, moet Land Rover ongeveer 60 procent van zijn auto’s verkopen en vrachtwagens in pure-elektrische type tegen het einde van het decennium.

Beste elektrische auto’s en vrachtwagens om 2022 te krijgen

Vanmorgen aangekondigd, zullen de ingrijpende wijzigingen van 2024 impact hebben, wanneer Land Rover introduceert is het allereerste pure-elektrisch model. Een zakelijke release verklaarde: “In de komende vijf jaar zal Land Rover zes pure-elektrische variaties verwelkomen, omdat het de wereldleider van high-end SUV’s blijft met zijn drie huishoudens van Variety Rover, Discovery en Defender. De allereerste volledig elektrische variant verschijnt in 2024. ”
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De plannen voor Jaguar zijn veel complexer-en hebben een omkering van een langdurige taak nodig om de volgende generatie volledig elektrische XJ-vlaggenschip limousine te vestigen. Die auto’s en truck zouden dit jaar naar verwachting zijn debuut maken, maar nu is gesloopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *