Rinspeed Budii Autonoom stadsvoertuig om te debuteren in Genève

Rinspeed, de excentrieke Zwitserse voertuigontwerper en fabrikant, heeft een geschiedenis van het debuteren van fascinerende ideeënvoertuigen op motorshows, evenals hier de nieuwste – de Rinspeed Budii.
Dit nieuwe idee is ingesteld om menigten te trekken op de autosalon van Genève, dit nieuwe idee is een voertuig met elektrisch stadje dat zich zowel als bestuurloos zonder bestuurder heeft als volledige handboekbesturing heeft.
Advertentie – Artikel gaat hieronder voort

• Beste elektrische voertuigen op de markt
Met meer dan een beetje gelijkenis met BMW’s Electric i3, wordt de Rinspeed Budii door het bedrijf nagesynchroniseerd als een “robotachtige buddy op wielen”. Het voertuig heeft een ‘Autopilot’ -modus die zich aanpast aan de voorkeuren van de privé -bestuurder, en biedt hen de optie om te ontspannen terwijl het voertuig een stad pendelt.
Maar bij de film van een schakelaar wordt een stuurwiel gemonteerd dat op een zwenkwolkende robotarm wordt blootgesteld vanuit het midden van het dashboard, waardoor een van de voorstoelpassagiers kan worden beheren en handmatig rijdt. In tegenstelling tot een aantal autonome ideeën die we hebben gezien, zoals de auto van Google’s Driver Less, blijft de optie voor degenen die nog steeds graag zelf rijden.
Andere details blijven schaars, maar we begrijpen dat de Budii puur door een elektromotor zal worden aangedreven. Het idee is onwaarschijnlijk dat de productie een aantal jaren zal zien, maar er zullen in maart 2015 meer details worden aangeboden op de show van Genève.
Gelooft u dat de mogelijkheid om ook handmatig te rijden belangrijk is voor autonome voertuigen? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *