Chinese Wey SUV zal in Europa in de jaren 2020

Chinese SUV enorme geweldige muur bereiden, bereidt zich voor op het lanceren van zijn premium Wey-Badged submerk in Europa in de vroege jaren 2020, volgens CEO Jens Steingrabrer.
Sprekend met Car Express op de Guangzhou Auto Show 2017, bevestigde de Chief Executive van het merk dat het merk de ambities heeft om West vroeg in het volgende decennium te verplaatsen. Het zal echter een tijdje duren voordat de Wey Marque-landen in het VK, omdat het bedrijf zich aanvankelijk zal concentreren op links-drive-markten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste SUV’s en 4x4s
Het luxemerk van Great Wall klonk eerder dit jaar een potentiële Europese inzending op de Frankfurt Motor Show 2017, die de Duitse expositie bijwoonde met het XEV Plug-In Hybrid SUV-concept als headline-act.
“De Frankfurt Autosalon was een onverwacht succes voor ons”, legde SteingRaber uit. “Als je in het premium -segment wilt zijn, moet je een wereldwijde speler zijn”.
De timing van de toetreding van de Wey tot de Europese markt wordt bepaald door de prestaties van het bedrijf in China. “Wanneer we aan de vraag van [Chinese] klant kunnen voldoen, is de tweede stap om naar het buitenland te gaan naar Europa en de VS”.
SteingRaber voorspelt dat Haval – een ander geweldig muurmerk dat verantwoordelijk is voor vrijwel 800.000 omzet in 2016 – ook in de toekomst naar Europa zal gaan.
De CEO zegt dat Wey zal proberen Europese klanten te lokken door zichzelf te positioneren als een veiligheidsgericht merk. Tegen de tijd dat het bedrijf buiten de grenzen van de Chinese markt wentelt, heeft het waarschijnlijk een geheel nieuwe productportfolio, en twee nieuwe chassis zijn momenteel in ontwikkeling. Een van deze ondersteunt plug-in hybride technologie.
Zou je in de verleiding komen door een Chinees merk voor je volgende auto? Geef ons uw mening in het commentaargedeelte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *