Toyota Fine-Comfort Trip Idea blootgesteld in Tokyo

Toyota is een voorbeeld van brandstofceltechnologie, met aanzienlijke winst ten opzichte van zijn bestaande Mirai-model, met de Fine-comfort-rit, die is onthuld op de Tokyo Motor Show 2017.
Het boek zeszitter van het Japanse merk evalueert veel meer dan twee ton en beschikt over een langdurige waterstofopslagtank die zes kilo brandstof kan vasthouden. De auto’s en vrachtwagen hebben echter een voorspelde variëteit van veel meer dan 600 mijl – deels dank voor de winst in de ‘stapel’ van de brandstofcel die de mix van waterstof omzet en zuurstof in elektrische stroom om het fijne comfort te drijven Ride’s vier inwielmotoren. Toyota richt zich op een algemene output van 416 pk.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Haal de meest recente uit de Tokyo Motor Show 2017
“De volgende generatie stapel heeft een effectiviteit van veel meer dan 10 procent over de stapel van de Mirai,” geverifieerd Takao Sato, de hoofdingenieur van het project, geverifieerd bij een briefing voor de tokyo-show. Naast terwijl hij weigerde te verifiëren dat de auto’s en vrachtwagen de productie zouden kunnen maken, verklaarde hij: “De fijne comfortreis is voorlopig een concept. We vestigen echter technologieën voor de toekomst en we zijn actief in verschillende ontwikkelingen. Timing introduceren is niet gekozen, maar 2025-2030 is de doeldatum om het voltooid te maken. ”
17

Sato verklaarde dat het idee “volgende generatie batterijtechnologie” zou functioneren, maar geen details bood. Het is denkbaar dat de variëteit en de prestaties van de auto’s en vrachtwagen gebaseerd zijn op de acceptatie van solid-state batterijen, waarvan Toyota al heeft verklaard dat het vroeg in het volgende decennium in productie zal worden gebracht. Deze zouden een aanzienlijk voordeel bieden ten opzichte van bestaande lithium-ioncellen, en mogelijk helpen bij de algemene efficiëntie van de Fine-Comfort Ride.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *