NIEUW 2022 Mercedes EQS SUV Pete, evenals interieur blootgesteld

voorafgaand aan zijn volledige blootstelling later dit jaar, heeft Mercedes de dekens van het interieur van zijn aankomende nieuwe vlaggenschip elektrische SUV – de Seven-Seat EQS SUV getrokken.
De nieuwe volledig elektrische high-end SUV zal aanwezig zijn als een rivaal aan de BMW IX, evenals Tesla Design X, evenals deze nieuwe officiële foto’s bieden ons onze mooiste uitstraling Nog aan de buitenkant, evenals interieur.
Advertentie – Post gaat hieronder voort

De binnenschoten verifiëren de nieuwe EQS SUV biedt exact hetzelfde 55,5-inch hyperscreen infotainmentsysteem dat is ontdekt in de EQS-salon. Het systeem maakt gebruik van een 12,3-inch digitaal instrumentencluster, een centraal touchscreen van 17,7 inch, evenals een derde 12,3-inch-systeem voor de passagier.

Top 10 Finste High-End SUV’s 2022

Het grote scherm is niet de enige interieurfunctie die is afkomstig van de EQS-salon, we kunnen ook de exact dezelfde stoelen, stuurwiel, split-openings centrale armleuning zien, evenals de ‘MBUX High-end Seat Seat Plus Plus-pakket’, bestaande uit Paar 11,6-inch schermen gemonteerd op de achterkant van de voorstoelen.
Buiten kunnen we enkele normale kenmerken van Mercedes-stijl zien van andere EQ-modellen. Het frontale gebied is bijna volledig afgestemd op het verbeteren van de sleepcoëfficiëntie, evenals de twee bonnetpoezen zijn vergelijkbaar met de kleinere EQA’s. Digitale vleugelspiegels zijn uiteindelijk een prominente techniek van het stimuleren van variëteit in elektrische voertuigen, maar we kunnen zien met dit pre-productieontwerp De EQS SUV steekt met standaardspiegels. De algemene oppervlakte functioneert niet veel vouwen, zoals de rest van de Mercedes EQ-line-up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *