‘Een topvoetballer werkt minuten voor zijn auto, maar de gemiddelde werknemer zou 12 maanden moeten en huntiteren’

Als u een gemiddelde werknemer bent met een gemiddeld salaris dat een gemiddelde gloednieuwe auto wilt kopen, zult u dat hebben Om ongeveer 12 maanden fulltime te werken voor het voorrecht om er één te kopen en te bezitten.
Anders gezegd, een werkweek van 40 uur, 48 weken van het jaar komt overeen met vrijwel 2.000 uur van tijd geserveerd op kantoor, fabriek, winkel of waar dan ook. Afhankelijk van het officiële of onofficiële cijfer wordt gebruikt als een referentiepunt (er zijn er veel), is het gemiddelde jaarloon voor een fulltime werknemer rond de £ 30k. Maar na inkomstenbelasting, nationale verzekeringen en andere werkgerelateerde aftrekkingen, vermindert dat cijfer-en nog wat-tot £ 20k-plus. En tegen het einde van het jaar is het dit soort geld dat voldoende is om je de sleutels te geven om bijvoorbeeld een kleine of andere leuke, maar kleine auto te krijgen.

Top 10 meest betaalbare auto’s te koop 2022

Als het een veel ruimere SUV, landgoed of mensendrager is die een ouder nodig heeft in aankoop om kinderen, wandelwagens, huisdieren, fietsen en dergelijke te huisvesten, moeten ze nadenken in termen van ongeveer twee jaar salaris/4.000 uur werktijd. Maak dat bijna drie jaar/6000 uur (ouch) als de aankoop van een grote, premium EV het doel is. Dat is niet alleen een grote vraag, het is zeker bijna onmogelijk voor de gewone werkende man of vrouw, die ook voedsel op tafel moet zetten. Geen wonder dat veel mensen zich wenden tot maandelijkse terugbetalingen om een ​​nieuwe auto te betalen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *