Nieuwe 2023 Acura Integra blootgesteld met VTEC Power en Handbook Gearbox

Acura, het chique merk broer of zus van Honda in de VS, heeft een allereerste blik op de Reborn Integra gebruikt. Het is vanwege de uitverkoop in de specificaties in 2023, waar het een startkosten van ongeveer $ 30.000 heeft (ongeveer £ 22.000).
We hebben de Integra Badge niet gezien, gezien het feit dat 2006, toen het was vastgesteld op de staart van de vierde generatie coupé die nooit officieel in het VK werd aangeboden.

Greatest Drives – Honda Integra Type R, Ford Puma, Lotus Elise en meer

Tot nu toe is het typeplaatje meestal verbonden met de beroemde DC1 en DC2 -ontwerpen van de jaren 1990, die roem ontdekten in de vroege dagen van de snelle en de furieuze filmfoto franchise.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Dit ontwerp van de vijfde generatie zal een grimmige aanpassing zijn voor het Integra-naamplaatje, waarbij het nieuwe voertuig van zijn coupéwortels weggaat en verandert in een vijfdeurs fastback.
Honda stelt dat de nieuwe integra rechtstreeks op rijliefhebbers zal worden gericht. Het wordt aangeboden met een zesversnellingsbak-versnellingsbak, een differentiaal met beperkte slip en een “high-output” 1,5-liter VTEC-motor. Het is ook het allereerste ontwerp in de Integra -afkomst om een ​​turbocompressor te functioneren.
Honda heeft de prestatiespecificaties van de nieuwe integra nog niet geverifieerd, omdat het ontwerp dat je hier ziet, nog steeds door het merk wordt aangeduid als een ‘prototype’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *