Aura Idee Cars and Truck onthuld als British Ev Roadster of the Future

Kleine, tweezitterige roadsters zijn een essentieel van de Britse auto’s en vrachtwagenindustrie, evenals over het programma van de Covid-19 lockdown, vier VK Zaken kwamen samen om een ​​standaard Britse sportwagens en vrachtwagen voor te stellen voor de elektrische toekomst. Dit is het resultaat: bevredig aan de Aura -sportwagens en het vrachtwagenconcept.
De aura is een drop-top rijmaker die majors op duurzaam gebouw en een tactiele rijervaring. De baan wordt gefinancierd door het kantoor van de overheid voor nul ontslagvoertuigen, die de industriële verschuiving van verbrandingsmotoren naar elektrische stroom wil ondersteunen, hoewel het onwaarschijnlijk is dat de aura ooit de productie zal maken.

MG Cyberster: allereerste foto’s van Roadster Idea uitgebracht

Via het niche -automobielnetwerk – een onafhankelijk systeem van laagvolume autofabrikanten en ingenieurs – vier Britse leveranciers geïntegreerd om de aura in oktober 2020 te produceren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De aura maakt gebruik van een eenvoudige, aerodynamisch effectieve lichaamsvorm geschreven door Asheimer Design, en geproduceerd met behulp van computationele vloeistofdynamiek, om optimale aero -prestaties te bereiken. Het opduiken is opvallend minimalistisch, evenals het low-drag-ontwerp, dat bedekte achterwielen omvat, evenals een grote diffuser achter, draagt ​​bij aan een verklaard van 400 mijl van bereik.
De carrosseriepanelen zijn gemaakt van milieuvriendelijke natuurlijke composietvezels en geweven stoffen, die ook veel lichter zijn dan metalen equivalenten. Deze materialen zijn bedacht door Britse professionals BAMD Composieten, evenals de auto’s en vrachtwagen beschikken over ook een duurzaam veganistisch lederen interieur.
5

Potenza Engineering levert de batterijconfiguratie van de Aura en de administratiesoftware. Dit combineert twee 44KWH -batterijen voor een algehele mogelijkheid van 88kWh – een batterij is gemonteerd in de neus van de auto, met de andere onder de vloer, waardoor de aura een neutrale gewichtsbalans krijgt en de behandeling verbetert.
De batterijen voeden een achterste elektrische motor die alleen de achterwielen aandrijft, hoewel er geen vermogens- of prestatiecijfers zijn onthuld. Drive wordt op de weg gezet met een set grote diameter, lage weerstand wielen en banden.
De aura is eveneens uitgerust met een geavanceerde infotainment -suite, gemaakt door digitale productexpert. Het is de allereerste Britse auto’s en vrachtwagen die het Automotive OS van Android gebruiken, en maakt ook een zelfnivels, stuurwielig gemonteerd scherm om cruciale rijinformatie te leveren, zoals weersomstandigheden en bijvoorbeeld.
Dit wordt gekoppeld aan een groter, 10-inch centraal touchscreen, evenals de aura kunnen de meest praktische on-route oplaadpunten bepalen terwijl ze in beweging zijn. De auto’s en vrachtwagen leveren ook automobilisten op precies hoe de variëteit tijdens een reis precies kan worden gemaximaliseerd, en verklaart dat ze zeer exacte verscheidenheid metingen aanbieden – nauwkeurig tot binnen 0,5 procent – in een offerte om variëteit angst te minimaliseren.

Bekijk onze lijst van de allerbeste cabrieken en cabrioletten hier …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *