Nieuwe Mercedes-AMG GT S Roadster onthuld

De nieuwe Mercedes-AMG GT S Roadster is onthuld. Het is de derde variant die deelneemt aan de drop-top sportvoertuigopstelling van Affalterbach, evenals tussen de huidige GT en GT C in termen van prestaties en prijs.
Onder de motorkap bevindt zich exact dezelfde ‘Hot Vee’ acht-cilinder twin-turbo gebruikt in de rest van de AMG GT-variëteit-evenals vrijwel vrijwel elke andere aanwezige 63-gemonikeerde AMG. Een uitgang van 515 pk locaties de GT S tussen de basis 469 pk GT en de 549 pk van de GT C. Het bovenste koppel van 670 nm bevindt zich eveneens tussen de andere twee – 10 nm onder de GT C, maar 40 nm boven de GT. Als gevolg hiervan bedekt de GT S het dashboard van 0-62 mph in 3,8 seconden en pad naar een topsnelheid van 191 mph.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Finest converteerbare voertuigen te koop
Evenzo zit de chassisspeck tussen de twee huidige Roadster -gevestigde exploitanten. De GT S heeft een elektrisch gecontroleerde beperkte slipverschil en adaptieve demping – geen van beide zijn gemonteerd op de basis GT Roadster – terwijl de wielen 19 inch aan de voorkant bepalen, evenals 20 inch aan de achterkant. Ze zijn composietremschijven thuis die 390 mm aan de voorkant bepalen, evenals 360 mm aan de achterkant.
7

Bestuurders die de rijervaring nog meer willen concentreren, kunnen upgraden naar het AMG Dynamic Plus -pakket. Stijve suspensie, actieve motor en transmissiebevestigingen evenals een herstelde stuurconfiguratie-doelstelling om een ​​scherpere station te bieden, terwijl in het pakket een Alcantara-effect stuurwiel en gele details in de wijzerplaten toevoegt.
Vierwielbesturing is ook een optie; De achterwielen draaien in de tegenovergestelde richting van de fronten bij lage snelheden om de manoeuvreerbaarheid te helpen, maar draaien in exact dezelfde richting bij hogere snelheden om de stabiliteit te verhogen.
De eerste leveringen van de GT’s zijn in juli van dit jaar verschuldigd, en hoewel Mercedes de prijzen nog moet verifiëren, suggereert de huidige AMG GT -prijsstructuur dat klanten moeten verwachten ongeveer £ 124.700 te betalen.
Bekijk vandaag nog de beste prestatievoertuigen die te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *