Bijgewerkte 2015 Variety Rover evenals Variety Rover Sport Details

Velen van ons zouden al denken aan de variëteit Rover als een van de meest geavanceerde en extravagante auto’s en vrachtwagens op de weg, hoe duidelijk Land Rover het ook gelooft kan beter. Het merk heeft een reeks updates voor motoren en technologie in de line-up van de variëteit Rover onthuld om het op het hoogtepunt van de SUV-markt te houden.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Er zijn upgrades naar de prominente dieselmotoren in de gemeenschappelijke variëteit Rover en Range Rover Sport. Waar vóór de TDV6 een twin-turbo gebruikte, krijgt het nu een grote enkele turbocompressor, naast verschillende tweaks. Het resultaat is dat, hoewel het vermogen blijft op 254 pk en het koppel bij 600 nm blijft, de effectiviteit wordt verbeterd, waarbij de TDV6 40,9 mpg economisch klimaat verklaart, evenals 182 g/km CO2 -emissies.
De SDV6 krijgt een vergelijkbare behandeling, maar behoudt de tweeling-turbo-opstelling. Het levert nu een extra 100 Nm koppel, waardoor het algemeen maar liefst 700 nm wordt, terwijl het vermogen met 13 pk is gestegen. Het is echter ook 7% veel efficiënter geworden en behaalde nu 40,4 mpg en 187 g/km.
De revisies omvatten ook wereld-eerste innovatie genaamd All-Terrain Development Management (een optie van £ 175), ontwikkeld om de al uitstekende off-road vaardigheden van de variëteit Rover te verbeteren. Dit is in wezen een geavanceerd type cruisebeheer voor grote off-roading-je hebt net je voorkeurssnelheid ingesteld (zowel tussen 1 mph als 19 mph), evenals de variëteit die rover het continu zal behouden over praktisch elk type terrein.
Ten slotte is er een nieuwe £ 1.000 optionele head-up scherminstelling, die een breed scala aan info kan doorgeven in de zichtlijn van de bestuurder. Evenzo is toegevoegd een opvallende nieuwe Yulong White Paintjob.
De nieuwe technologie en motoren worden aangeboden om nu te kopen, op beide variëteit Rover -modellen, evenals de kosten blijven ongewijzigd. Dit impliceert dat de gemeenschappelijke variëteit Rover begint bij £ 73,950, met de variëteit Rover Sport kostte £ 61,250.
Ontdek nu precies hoe onze variëteit Rover Long-Rermer verder gaat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *