Renault Master Panel Van Unveiled

Na de onthulling van de nieuwe Renault Trafic heeft Renault zijn paneelbereik bovendien uitgebreid met de nieuwe Renault Master. Bestellingen voor de Renault Master Open in juni, met leveringen die eind deze zomer worden verwacht.
De voorkant van het busje is bijgewerkt met een nieuw rooster, dat een groter logo bevat, als onderdeel van de nieuwe ontwerprichting van Renault.
Er is een reeks economische 2,3-liter dieselmotoren in verschillende vermogensuitgangen (110-165 pk) beschikbaar en belooft elk een respectabel brandstofverbruik. De 165 pk -motor op L2H2 -bestelwagens kan bijvoorbeeld tot 40,9 mpg leveren, terwijl hij ongeveer 180 g/km CO2 -emissies uitstraalt.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Er is een ecomodeknop die, wanneer ingeschakeld, het koppel en de klimaatregeling van de motor aanpast om het brandstofverbruik met maximaal tien procent te verbeteren.
Er is veel conventionele kit beschikbaar, waaronder ESC, Hill Start Assist en Trailer Swing Assist. Grip Xtend is ook gemonteerd en dit verbetert de greep van het busje bij het rijden op sneeuw, modder en zand. Er is ook de optie om een ​​grote uitzichtspiegel te passen, die een beter zicht levert op eventuele blinde plekken aan de passagierszijde van het busje.
Het busje is verkrijgbaar in vier lengtes en drie hoogten. Klanten krijgen ook veel keuze als het betrekking heeft op varianten, met paneelbus, crew cab, platformcabine, chassiscabine, tippers, dropside en box van varianten beschikbaar.
De toevoeging van L4H2- en L4H3-paneelbusjes met enkele achterwielen moet ook passen bij langeafstandsdrivers. Deze configuraties hebben een bredere ruimte tussen de wielkast en Renault beweert dat dit hen in staat stelt om Europallets aan de achterkant van hun laadgebieden te vervoeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *