Nieuwe Audi A4 Avant Spioned voorafgaand aan 2023 lancering

Onze Spy -fotografen hebben de nieuwe Audi A4 Avant gevonden die zijn ontwikkelingsprogramma ondergaat voorafgaand aan de verwachte lanceringsdatum in 2023. Deze spionnen zijn ook de eerste keer dat we de volgende hebben gezien A4 in het metaal, dat ons onze eerste blik op de styling van de nieuwe auto geeft.
Audi’s wijzigingen voor de zesde generatie A4 Avant zijn evolutionair. De koplampen van de auto zijn een beetje slanker, de bijgangen zijn iets smaller en, in tegenstelling tot de huidige manier, lijkt het radiatorrooster in grootte te zijn afgenomen. Het basissilhouet van de auto is echter ongeveer hetzelfde.

De volgende generatie Audi A4 betrapt op de lancering van 2023

De cabine krijgt een veel uitgebreidere heroverweging. We verwachten een nieuw dashboard met nog minder fysieke bedieningselementen en een opnieuw ontworpen middenconsole met nieuwe schakelkeuze -selectoren, omdat de volgende A4 waarschijnlijk alleen beschikbaar zal zijn met een automatische versnellingsbak.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De belangrijkste veranderingen zullen echter onder de huid plaatsvinden. De volgende A4 blijft op dezelfde MLB-onderbouwing als het huidige model, maar deze wordt aangedreven door een line-up van nieuwe verbrandingsmotoren die Audi’s hoofd technische ontwikkeling, Oliver Hoffman, beschrijft als “de beste [het bedrijf] heeft ooit gelanceerd. ”
6

Het grootste deel van de line-up zal worden gebaseerd op een bijgewerkte versie van de omnipresent EA888 van de Volkswagen Group 2.0-liter viercilinder benzinemotor met turbomotor. Verbeteringen omvatten nieuwe turboladers met variabele sectie die beweren de gasreactie en een hoger drukkensysteem voor brandstof te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *