BMW HQ overvallen in dieselemissies Cheating Probe

Duitse officieren van justitie hebben BMW’s hoofdkantoor in München overvallen als onderdeel van een sonde naar mogelijke softwaretoepassing van dieselemissies in BMW -auto’s.
Ongeveer 100 onderzoekers doorzochten de kantoren van de Duitse auto’s en vrachtwagengigant naast nog een site in Oostenrijk. Aanklagers stellen dat ze reden hebben om aan te nemen dat 11.400 dieselontwerpen kunnen worden uitgerust met “niet -ontvankelijke nederlaagapparaten” om laboratoriumtests te doorstaan. De auto’s en vrachtwagens die zich zorgen maken, worden de 750D high-end limousine en de M550D-salon.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

BMW verifieerde de inval, en verklaarde dat de softwareapplicatie “ten onrechte was toegewezen” aan de 11.400 voertuigen en nu een terugroepactie plant. Een BMW Group -verklaring luidde: “De BMW -groep realiseerde zich dat een correct gevestigde softwaretoepassingsmodule in fout was toegewezen aan ontwerpen waarvoor deze niet geschikt was. Daarom is de BMW Group van plan om 11.400 voertuigen terug te roepen, waarvoor gecorrigeerde softwareapplicatie zal worden gedaan, aangeboden zodra het door de juiste autoriteiten is geautoriseerd. ”
Het bedrijf voegde eraan toe: “Veel van de getroffen voertuigen werden aanvankelijk aangeboden met de juiste softwareapplicatie en werd meer dan twee jaar correct gereden. De onnauwkeurige softwaretoepassing werd een aanzienlijke tijd gebruikt nadat deze ontwerpen oorspronkelijk waren begonnen met de productie.”
• Volkswagen Diesel -emissieschandaal: wat u ook moet weten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *