Chevrolet Colorado Exposed

De pick-up van Chevrolet Colorado is onthuld op de autosalon van Los Angeles. Het kan vrij groot zijn door de Britse vereisten, maar Chevrolet noemt de Colorado een middelgrote pick-up, hoewel het toegeeft dat de meerderheid van ons kopers op ware grootte zijn.
• LA Motor Show
“Onze strategie is eenvoudig: voldoen aan de behoeften van het breedst mogelijke klantenbestand, en laat ze precies de juiste vrachtwagen selecteren om aan hun behoeften te voldoen”, aldus Mark Reuss, GM -president van Noord -Amerika. “De geheel nieuwe Colorado profiteert van de solide basis van de Silverado, evenals de middelgrote vrachtwagen opnieuw uit, terwijl het de sectie op hetzelfde moment nieuw leven inbrengt.”
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De Colorado wordt aangeboden met twee motoren; Een 190 pk 2.5-liter inline viercilinder evenals een 298 pk 3,6-liter V6. Chevrolet stelt dat dat voldoende is om de Colorado de krachtigste vrachtwagen in zijn klasse te maken. Evenals het zal moeten zijn als het zo veel online is als Chevrolet’s verklaart dat het meer dan drie ton kan slepen. Er is ook een 2,8-liter diesel aangeboden, die uniek is voor deze klasse van vrachtwagens.
Kopers kunnen tussen drie verschillende bodystyles van Colorado kiezen: een langdurige cabine, met een zes-voet ton bed of teamcabines met een vijf- of zes-voet ton bed.
Er zijn ook veel auto-achtig comfort voor wezens aangeboden, zoals een acht-inch kleuren touchscreen, achteraanzichtcamera’s en rijstrookvertrekwaarschuwing. Set hangt duidelijk af van welk uitrustingsniveau u kiest, met WT, LT en Z71 -keuzes beschikbaar. Bovendien zijn er tweewielaandrijving of vierwielaandrijving varianten.
Verwacht niet dat de Colorado binnenkort in het VK te koop is. Het is waarschijnlijk een beetje ook enorm voor onze wegen, vooral als je denkt aan de 41-voet draaiende cirkel wordt aangeprezen als een positieve door Chevrolet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *