“Ik kan verifiëren dat de brandstof van £ 10 is gearriveerd”

wanneer ik in de laatste dagen van vorige maand de dreigende komst van de £ 2 liter voorspelde, ik had niet verwacht dat het op ons was geplaatst eerder zo snel. Maar nauwelijks in de tweede week van maart die het landde.
Bij een van de laatste vulstations vóór de haven van Dover, vond ik evenals gefotografeerde routine diesel die wordt aangeboden aan chauffeurs bij een woekerige 206,9 pence een liter. Dit komt overeen met £ 9,40 per gallon. Naast dat is de ongerechtvaardige hoge kosten van huishoudelijke automobilisten verwacht dat ze betalen terwijl ze liepen voor hun langverwachte veerpauzes op de zuidkust van de Engeland of in Europa. Crueller nog, zowel vrijwilligerswagen als vrachtwagenchauffeurs die op weg zijn naar de grens van Polen / Oekraïne met dringende medische en cruciale benodigdheden, zijn mogelijk gepakt door deze groezelige rip-off voorafgaand aan het instappen van veerboten.

Britse benzine, evenals dieselprijzen: 5P Tax Cut impliceert slechts 3P van de pompen

Als het een hart en een beetje typisch gevoel had, zou BP (of zijn retailers) zijn diesel weg bieden aan liefdadigheidsorganisaties die dapper dapper zijn aan potentieel levensreddende missies aan de Oekraïne-oorlogsgebied, ongeveer 1.150 mijl verderop. In plaats daarvan is het schijnbaar blij om ze te vergeten, evenals anderen van meer dan £ 2 per liter voor de dingen. Sheer hebzucht? Profieleren in een crisis? Bedrijfs domheid? De onaanvaardbare deal met kapitalisme? Vertel jij mij het.
Advertentie – Post gaat hieronder voort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *